Over Milieu & Koeltechniek

Duurzame Koelsystemen voor Food Retail en Horeca

De roots van Milieu- en Koeltechniek liggen in super- en hypermarktkoeling. De knowhow die we daar jarenlang opbouwden is het fundament van de service die we vandaag leveren om elke koudeketen te beveiligen en producten vers en hygiënisch te bewaren.

 

 

Wat kunnen we voor jouw bedrijf betekenen?

Of je nu op zoek bent naar een standalone meubel of een volledige installatie voor je warenhuis, supermarkt of horecazaak, in koel- en diepvrieskamers voelen we ons als pinguïns op Antarctica. We gaan samen met jou op zoek naar de ideale commerciële koeling voor jouw zaak én voor de toekomst van de planeet.

  • Duurzame en toekomstproof totaaloplossingen op maat
  • Technische expertise en een persoonlijke aanpak
  • Focus op kwaliteit, comfort en veiligheid (VCA-gecertificeerd)

Zoek je een ervaren partner met planeetvriendelijke oplossingen?

Milieu & Koeltechniek, lid van Climagroup

Milieu & Koeltechnieken behoort tot de Climagroup, een koepelgroep van 7 lokale specialisten in koel- en HVAC-oplossingen.

Climagroup maakt het verschil met innovatieve en duurzame totaaloplossingen voor horeca, industrie, kantoren, (food)retail en de zorgsector.

 

Naast Milieu & Koeltechnieken behoren ook Borcalor, Climabel, Cooltech, De Noyette, Pure Air en Rob Air tot de koepel.

Op die manier bieden we je de kracht van een grote groep met de flexibiliteit van een lokale kmo. 

 

Wat we gemeenschappelijk hebben? Een passie voor duurzame technieken, járen ervaring en up-to-date kennis van de laatste nieuwigheden.

 

Nieuwe medewerkers worden opgeleid in ons eigen opleidingscentrum. Onze techniekers scholen zich voortdurend bij. Zo zijn ze op elk moment mee met de laatste toepassingen in de sector en kun jij gerust zijn: je installaties zijn in vaardige handen. Vandaag én in de toekomst.