Over M&K

Milieu & Koeltechniek is een dynamisch resultaatgericht bedrijf waar de wensen van de klant centraal staan.
Wij bieden u zowel studie, installatie, onderhoud en service van koel- en vriesinstallaties, airconditioning, ventilatie en extracties.

Ons bedrijf bestaat uit een team van ervaren en gemotiveerde werknemers die zorgen voor een feilloze plaatsing van uw installatie. De servicedienst zorgt voor de opstart, het onderhoud en de herstelling en garandeert zo een lange zorgeloze levensduur.

Veiligheid staat bij ons centraal, wij zijn dan ook als vanzelfsprekend VCA gecertificeerd.

Bij ons kan u steeds terecht voor een vrijblijvende offerte.

U als klant heeft recht op een professionele partner. Iemand die werkt volgens de allernieuwste Europese en lokale wetgevingen inzake de koelmiddel problematiek. Milieu & Koeltechniek is dan ook een gecertifieerd koeltechnisch bedrijf.

Paul Van den Kieboom

Afg. Bestuurder

Onderdeel van Climagroup

Milieu & Koeltechniek maakt deel uit van Climagroup, dé nationale specialist in koeling en HVAC met de slagkracht van een grote groep en de flexibiliteit van lokale spelers. Climagroup biedt de klant een totale ontzorging op vlak van HVAC aan, dit adhv flexibele totaaloplossingen: van het ontwerpen, installeren en optimaliseren tot het onderhouden, herstellen en beheren van technische koel- en HVAC-systemen. Via een resultaatgerichte én energiezuinige aanpak beoogt Climagroup een volledige klanttevredenheid op lange termijn.

De missie van Climagroup luidt als volgt: “Als familiale groep met diverse regionale vestigingen bieden wij een op maat gemaakte totaaloplossing met advies aan, in verwarming, koeling en ventilatie met respect voor onze klanten”.