Koeling

Koeling

De roots van Milieu- en Koeltechniek liggen in super- en hypermarktkoeling. De knowhow die we daar jarenlang opbouwden is het fundament van de service die we vandaag leveren om je koudeketen vers en hygiënisch te bewaren. Of je nu op zoek bent naar een standalone meubel of een volledige installatie voor je warenhuis, supermarkt of horecazaak, in koel- en diepvrieskamers voelen we ons als pinguïns op Antarctica.

Planeetvriendelijke expertise in commerciële koeling

En nu we het toch over pinguïns hebben.

We willen er mee voor zorgen dat er tegen 2050 nog genoeg ijs op Antarctica is. Daarom zijn onze installaties zo duurzaam mogelijk en adviseren we om F-gassen als koelmiddel in supermarkten en voedingswinkels te vervangen door natuurlijke koelmiddelen zoals CO2 en propaan.

Dat is geen loze belofte: we ondertekenden samen met Climagroup Green Deal Klimaatvriendelijke Koeling, een initiatief van Vlaams minister van Energie Zuhal Demir en Vlaams minister van Economie en Innovatie Hilde Crevits. 

Ook voor jou is dit interessant: duurzame investeringen verdienen zich op lange termijn in veelvoud terug.

Airconditioning, een comfortabele omgevingstemperatuur

Uiteraard wil je dat je medewerkers én je klanten zich goed voelen in je zaak. De nieuwste airco-installaties zijn duurzaam en zorgen op elk moment voor een aangename temperatuur en maximaal comfort. Koel in de zomer, warm in de winter. En dat zonder torenhoge energiefactuur.

 

Een greep uit de mogelijkheden:

  • VRF-Splits
  • Rooftop-units
  • Watersystemen (W90-70°C K6-12°C)
  • Chillers
  • Systemen met directe expansie
  • Watergekoelde units (30°) (ideaal voor shoppingcenters)

 

Ook interesse in een toekomstproof en planeetvriendelijk koelsysteem?