Warmtepompen

Wij hebben voor elke locatie de juiste warmptepomp, volledig aangepast aan uw specifieke situatie. Neem contact op met ons, wij helpen u graag verder met uitgebreid advies.

Opmars van de warmtepomp

In het kader van het Kyotoprotocol is België het engagement aangegaan om tegen 2012 de CO² uitstoot met 7,5% te verminderen tegenover de uitstoot van 1990. Hierdoor is de warmtepomp aan een ware opmars bezig en wordt hij stilaan als een volwaardige oplossing beschouwd.
Met de steeds sterker wordende vraag naar optimaal energiebeheer en de technische vooruitgang komen warmtepompen met COP’s boven 3,5 snel op.
De opmars van de warmtepomp wordt mede ondersteund door een verlaagd BTW tarief én een subsidieregeling voor privé-gebouwen van ouder dan 5 jaar.

Warmtepomp op maat

Warmtepomp op maat

De keuze van de warmtepomp is afhankelijk van uw noden en wensen.
U kunt kiezen voor een VRF installatie met inverter of grondwater naar warm-of koudwater toepassingen. Maar in bepaalde gevallen kan het ook interessant zijn bestaande toepassingen voor enkel koeling om te bouwen naar warmtepompen.

U ziet het, de mogelijkheden zijn legio. Samen bekijken we uw project en geven wij u een onderbouwd advies wat voor u de beste keuze is aangaande uw warmtepomp, zodat deze aan al uw noden zal voldoen.