Klimatisatie

Klimatisatie

Je winkel, magazijn of horecazaak slim en zuinig verwarmen? De juiste verwarming maakt een wereld van verschil voor het comfort in je zaak én voor je budget. Wil je investeren in de toekomst? Ga dan voor een duurzaam en energie-efficiënt systeem waarmee je op lange termijn serieus bespaart.

Onze verwarmingsexperten adviseren je graag. Zo ben je zeker van een keuze die perfect past bij jouw zaak en jouw budget. We staan je bij van a tot z: we zorgen voor het ontwerp en de plaatsing, voor het onderhoud en de herstellingen.

Warmtepompen: toekomstproof en energie-efficiënt

Sinds het Kyotoprotocol in 2012 ging België een engagement aan om de CO2-uitstoot met 7,5% te verminderen tegenover de uitstoot van 1990. De warmtepomp deed meteen zijn intrede als volwaardig én duurzaam verwarmingsalternatief.

 

Vandaag zetten we die trend verder. De klimaatambities blijven groeien en ook ons land streeft naar een CO2-neutrale samenleving tegen 2050.

 

Wij adviseren je graag:

 

Een warmtepomp haalt tot 80% van haar energie uit de natuur (bodem, grondwater, lucht) en geeft warme lucht of water af in gebouwen. Dat maakt een warmtepomp een toekomstproof én energie-efficiënte verwarmingsoplossing.

 

Lucht/lucht warmtepomp 
Deze warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en blaast deze naar binnen. Op warme dagen doet ze ook dienst als airco. Het resultaat? Op elk moment een aangename temperatuur. Mogelijk als split-, multisplit- of VRF-systeem.

 

Lucht/water warmtepomp 
Dit type warmtepomp zet warme buitenlucht om in warm water. Een compressor zorgt ervoor dat de koelmiddeldamp gebruikt kan worden voor verwarming en warmwaterregeling.

 

Water/water warmtepomp

Deze pomp werkt met water uit een waterput of wordt aangesloten op het leidingnetwerk.

Dankzij de relatief constante temperatuur van het grondwater is het rendement voor een water/water warmtepomp hoog.

 

Is jouw zaak klaar voor duurzaam verwarmen met een warmtepomp?